!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Το Βοήθεια στο Σπίτι του ΚΑΠΑ Βέροιας πέρασε επιτυχώς ευρωπαϊκό έλεγχο

Σε ευρωπαϊκό έλεγχο υποβλήθηκε, μετά από τυχαία κλήρωση το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Δύο ελεγκτές από την Ευρωπαϊκή Ένωση βρέθηκαν στη Βέροια στις 11/6/2013 και έκαναν έλεγχο στον τρόπο
λειτουργίας του προγράμματος, που διαχειρίζεται το ΚΑΠΑ. Ελέγχθησαν τόσο το οικονομικό, όσο και το φυσικό αντικείμενο για το Β΄ Εξάμηνο του 2011, ενώ έγιναν και επιτόπιοι έλεγχοι σε σπίτια ωφελουμένων του προγράμματος. Το πόρισμα των ελεγκτών ήταν ότι δεν σημειώθηκε καμία παρατυπία. Ο συγκεκριμένος έλεγχος αποτελεί μια καλή αφορμή, ώστε οι εταίροι μας στην Ευρώπη να καταλάβουν την ανάγκη συνέχισης των κοινωνικών προγραμμάτων, που τη δεδομένη στιγμή η συνέχειά τους κρίνεται επισφαλής και αβέβαιη.

 imerisia-ver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.