!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Άμεσος κίνδυνος για τα Νομικά Πρόσωπα




Άμεσος είναι ο κίνδυνος που διαγράφεται για τα νομικά πρόσωπα των δήμων εν’ όψη του ανασχηματισμούς καθώς παρατηρείται μεγάλη δυστοκία και απροθυμία να αναλάβει κάποιος το Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο λόγος της απροθυμίας είναι η αίσθηση της τρόικας ότι ο κ. Μανιτάκης απέτυχε και η οποία απαιτεί άμεσα να μετακινηθούν 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι και να αποσυρθούν 4.000 μέχρι το τέλος του 2013. Η επιλογή του Υπουργού πρέπει να είναι τέτοια που να πείσει τους τροϊκανούς ότι αύριο το πρωί θα πέσουν στο τραπέζι 16.500 ονόματα συγκεκριμένων υπαλλήλων.
Είναι προφανές ότι τα νομικά πρόσωπα των δήμων θα ακολουθήσουν το μοντέλο της ΕΡΤ και σε μια νύχτα θα κλείσουν για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Τρόικα. Να θυμίσουμε ότι από την ύπαρξη ή μη των ονομάτων εξαρτάται άμεσα η συνέχιση της δανειακής σύμβασης και ότι ο κ. Μανιτάκης θεωρείται αποτυχημένος λόγω του ότι αντιδρούσε στις οριζόντιες πολιτικές.

myota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.