!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Από 30 δήμους ξεκινάει η διαθεσιμότητα


Σε 30 δήμους επικεντρώνεται , σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το «ενδιαφέρον» των υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των 12.500 υπαλλήλων.
Πρόκειται για δήμους οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έχουν πλεονάζον προσωπικό το οποίο μέσω της διαθεσιμότητας είτε θα μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου (το πιθανότερο) ή γειτονικούς δήμους που παρουσιάζουν ελλείψεις (το λιγότερο πιθανό), ενώ οι υπόλοιποι θα απομακρυνθούν από το δημόσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους δήμους: Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πατρέων, Ρόδου, Αχαρνών, Φυλής, Βύρωνα, Τρικκαίων, Αμαρουσίου, Αιγάλεω, Πεύκης–Λυκόβρυσης, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Ασπροπύργου, Περάματος, Λέσβου, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Πρεβέζης, Καρδίτσας, Βόλου, Λαρισαίων,  Εορδαίας, Βέροιας, Σιντικής, Χανίων, Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Τρίπολης και Φαιστού.
Σ’ αυτούς αναμένεται να προστεθούν και άλλοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν επίσης οικονομικά προβλήματα ή έχουν πλεονάζον προσωπικό αλλά σε μικρότερο βαθμό.

5.000 δημοτικοί υπάλληλοι σε καθεστώς διαθεσιμότητας  
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι δημοτικοί υπάλληλοι που θα αποτελέσουν ένα μεγάλο τμήμα των 12.500 «διαθέσιμων» θα είναι περίπου 5.000, ενώ άλλοι τόσοι θα είναι οι εκπαιδευτικοί.
Θα ακολουθήσουν στη δεύτερη φάση των υπόλοιπων 12.500 υπάλληλων που πρόκειται να ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2013 ακόμη 2.000 υπάλληλοι περιφερειών, αποκεντρωμένων διοικήσεων αλλά και του υπουργείου Εσωτερικών.

14 ΟΤΑ σε «πιλοτική» αξιολόγηση
Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν ενταχθεί εθελοντικά στο πρόγραμμα πιλοτικής αξιολόγησης δομών και υπηρεσιών 14 ΟΤΑ: οι δήμοι Αθηναίων, Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Λαρισαίων, Λευκάδας, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα, Σκύρου, Κω και οι περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.

 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.