!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε το γράμμα ενός 72χρονού παππού της Βέροιας!!!


Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!
Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω μήνυμα ενός παππού 72 ετών από τη Βέροια. Ο Βεροιώτης δεν θα ήθελε να κάνει τον οποιοδήποτε σχόλιο καθώς το συγκεκριμένο κείμενο μιλάει από μόνο του και λέει πικρές αλήθειες για όλους μας. Κυριολεκτικά διαβάστε το και καμαρώστε έναν άνθρωπο που διακατέχεται από ψυχική δύναμη και όνειρα ακόμα και σε αυτήν την ηλικία: Αγαπητά μου παιδιά, είμαι ένας 72 χρονος παππούς από τη Βέροια που βλέπει με μαρασμό όσα συμβαίνουν στην πατρίδα αλλά και στην ίδια του την πόλη, Έζησα κατοχή, εμφυλίους, προδοσίες, δικτατορία, μεταπολίτευση αλλά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Μια Ελλάδα σκλαβωμένη από τα οικονομικά συμφέροντα και ένας λαός ναρκωμένος που περιμένει τον αργό θάνατο που του έχουν επιβάλει. Οι Έλληνες πάντα πολεμούσαν για τα ιδανικά τους και έδιναν και την ζωή τους ακόμα για να υπηρετήσουν την Ελληνική σημαία. Τι έγινε τώρα και έχετε τόσο αποβλακωθεί; Που είναι η νέα γενιά να ρίξει γροθιά στο μαχαίρι; Που είναι τα όνειρά σας μωρέ; Σας βλέπω όλη μέρα στις καφετέριες της Μητροπόλεως με 5 ευρώ στην τσέπη, δήθεν να διασκεδάζετε και να ανέχεστε να σας κυβερνούν ανάξιοι και προδότες πολιτικοί. Πως το ανέχεστε αυτό ρε γαμώτο; Που είναι ο τσαμπουκάς σας; Από την άλλη πλευρά,βλέπω τους πολιτικούς της Βέροιας και ειλικρινά θλίβομαι για την κατάντια τους. Όλοι αυτοί, που δήθεν υπερασπίζονται την πόλη μας αμείβονται με 7.000 το μήνα και ζούνε πλουσιοπάροχα. Και εσείς αντί να τους στείλετε στο διάολο, τους υποστηρίζετε και τους ψηφίζετε σε κάθε εκλογική διαδικασία. Ναι αυτοί οι 10 επώνυμοι πολιτικοί της Βέροιας που έχουν κάνει αυτό το τόσο σημαντικό λειτούργημα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Που την μια είναι αντιδήμαρχοι, μετά δήμαρχοι, αργότερα βουλευτές και μετά πρόεδροι δημοσίων οργανισμών. Και εσείς σαν πιστά προβατάκια ακολουθείτε μπας και πάρετε μια θεσούλα των 300 ευρώ. Τόσο κοστίζετε μωρέ; Αυτή είναι η αξία σας; Όταν είδα στις εκλογές τα τρία μνημονιακά κόμματα (Ν.Δ.,Πασοκ και Δημ.Αρ.) να έχουν συγκεντρώσει σχεδόν το 50% των ψήφων στην Βέροια αναρωτήθηκα. Μα είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί οι Βεροιώτες; Ή μήπως εγώ είμαι ένας απαρχαιωμένος παππούς που δεν ξέρω τι μου γίνεται; Μάλλον το δεύτερο θα συμβαίνει γιατί εγώ είμαι ένα αγράμματο και αμόρφωτο γεροντάκι σε αντίθεση με εσάς που έχετε βγάλει πανεπιστήμια. Τελικά, το συμπέρασμα που έβαλα είναι ότι εμείς εδώ στη Βέροια καλά αρμενίζουμε, στραβός είναι μόνο ο γιαλός. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και συγνώμη για την ενόχληση…
 
 http://veriotis-veria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.