!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Πραγματοποιήθηκε χθες 31/10/2018 η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού ΒΣΣ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Η συνεδρίαση έγινε παρουσία του Νομικού συμβούλου. Αρχικά έγινε μία εκτεταμένη ανάλυση όλων των στοιχείων και δεδομένων που έχουμε έως σήμερα για την επίλυση του εργασιακού μας ζητήματος. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις όλων των Σωματείων και η κατάθεση των αποφάσεων των Γενικών τους Συνελεύσεων όπου με βάση αυτές αποφασίστηκαν τα εξής: 

1 ) Η μόνη λύση για την επίλυση του εργασιακού μας θέματος που θα γίνει αποδεκτή από τα Σωματεία θα είναι αυτή η οποία θα διασφαλίζει όλο το υφιστάμενο προσωπικό.
2) Οι εκπρόσωποι των Σωματείων θα μετέχουν στο κάλεσμα του Υπουργείου , που αναμένεται εντός λίγων ημερών, όπως είχαν δεσμευτεί για την παρουσίαση του Νομοσχεδίου, ώστε να ενημερωθούν για τους όρους της προκήρυξης κι αν διασφαλίζονται πλήρως οι εργαζόμενοι.
3) Αποφασίστηκε ομόφωνα από όλα τα σωματεία η οργάνωση απεργιακών κινητοποιήσεων και δράσεων σε περίπτωση μη ικανοποιητικής έκβασης του εργασιακού μας θέματος.

Στη συνεδρίαση του ΠΣΟ παρόντα ήταν τα Σωματεία: Διαπεριφερειακός Σύλλογος Πελοπον/σου και Δυτικής Ελλάδας, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Λευκάδας, Σερρών, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βοιωτίας, Λέσβου, Φθιώτιδας-Ευρυτανίας, Σάμου, Αργολίδας, Μαγνησίας, Εύβοιας και Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία εκπροσώπων του ΠΣΟ συναντήθηκαν στην Βουλή με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στα πλαίσια των δράσεων και αποφάσεων των σωματείων , για τη διασφάλιση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πολιτικών δυνάμεων προκειμένου να συμβάλλουν θετικά στην επίλυση του εργασιακού μας θέματος.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΣΟ , μετά από κάλεσμα της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα ,η οποία δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τις θέσεις των σωματείων για τη διασφάλιση όλων των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.