!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ποιοί στηρίζουν πραγματικά το Βοήθεια στο Σπίτι;


Απογοήτευση και αβεβαιότητα είναι  τα κυρίαρχα συναισθήματα τω ν εργαζομένων στο  πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.
Η αντιμετώπιση τους από τον υπουργό εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα  Ιωάννινα δεν αφήνει άλλωστε κανένα περιθώριο  αισιοδοξίας.
Ο υπουργός  μίλησε στο συνέδριο και αγνόησε προκλητικά, ως να μην υπάρχουν, τους εργαζόμενους στην πιο ωφέλιμη δομή ειδικά για αναξιοπαθούντες ,ανήμπορους και μοναχικούς κατοίκους δυσπρόσιτων ημιορεινών και αγροτικών περιοχών.
Όσον αφορά για το  πολυδιαφημισθέν  ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ για κοινωνικές δομές το  πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι δε θα πάρει ούτε ένα ευρώ, ανέφερε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου Θαλής Σφήκας.
«Τώρα περιμένουμε την ουσιαστική Βοήθεια τοσο από τους Αυτοδιοικητικούς που δηλώνουν ότι είναι στο πλευρό μας και στηρίζουν το πρόγραμμα αυτό αλλά και από τους  πολιτικούς και εδικά αυτούς που εκλέγονται στην Περιφέρεια» δηλώνει ο κ. Σφήκας.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν  και νέες επαφές με κυβερνητικούς παραγοντες αλλά  δεν  θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα αν αυτές οι επαφές δεν υποστηριχτούν δυναμικά από  το σύνολο των αυτοδιοικητικών της Χώρας και  μεγάλο μέρος  του πολιτικού προσωπικού.
Διαφορετικά οι  βουλευτές και  οι δήμαρχοι  θα πρέπει να βάλουν οι  ίδιοι τις ποδιές και  να περιέρχονται  τα χωριά να λένε καλημέρα σε αυτούς τους απόμαχους της ζωής, να τους προμηθεύουν με τα απαραίτητα για την υπόλοιπη ζωή τους φάρμακα και να τους παρέχουν άμεσες  κοινωνικές υπηρεσίες τώρα στο τέλος   της ζωής τους , μιας ζωής δύσκολης  , γεμάτη ταλαιπωρία , φτώχεια και ανέχεια ,παρότι  έδιναν πάντα και με  προθυμία το  παρόν σε κάθε κάλεσμα της πατρίδας για προσφορά δήλωνε στον ΛΑΜΙΑ FM-1  πρώην βουλευτής της περιοχής που είχε ασχοληθεί στο κόμμα του με θέματα κοινωνικής πολιτικής.
 
 lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.