!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΠΟΕ ΟΤΑ: η Αυτοδιοίκηση μετά την ΕΡΤ

 

Σήμερα κλείνουν τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αύριο σειρά έχουν οι Παιδικοί Σταθμοί, οι Κοινωνικές Δομές των Ο.Τ.Α., τα Δημόσια Σχολεία και Νοσοκομεία αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ ΟΤΑ και καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική παρουσία στους χώρους κινητοποίησης.
Η ΠΟΕ ΟΤΑ αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα είναι η δεξαμενή για τις επόμενες μαζικές απολύσεις
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο αγώνας για να μην περάσει η πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση (Ε.Ρ.Τ.) συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση από όλους τους εργαζόμενους.
Είναι αγώνας για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, της ελευθερίας της ενημέρωσης, της Δημοκρατίας αλλά και του ίδιου του δικαιώματος της απεργίας.
Το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. είναι μια επικίνδυνη πρακτική της συγκυβέρνησης που θέλει να επιβάλλει το καθεστώς του «αποφασίζουμε και διατάζουμε», υπηρετώντας με μεγαλύτερο σθένος τις πολιτικές των μνημονίων και της τρόικας αλλά και των μεγάλων οικονομικών-επιχειρηματικών συμφερόντων.
Βαπτίζουν «εξυγίανση» το πέταγμα στο δρόμο και στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και προετοιμάζουν με τη μέθοδο του ΣΟΚ τις επόμενες μαζικές απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ιδιωτικοποίηση βασικών υπηρεσιών.
Σήμερα κλείνουν τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αύριο σειρά έχουν οι Παιδικοί Σταθμοί, οι Κοινωνικές Δομές των Ο.Τ.Α., τα Δημόσια Σχολεία και Νοσοκομεία μόνο και μόνο για να υπακούσουν στις εντολές της τρόικας.
Θέλουν να επιβάλλουν με το «Δόγμα του ΣΟΚ» κλίμα φόβου, τρομοκρατίας, διαιρούν τους εργαζόμενους σε προνομιούχους και μη, σε βολεμένους και καλοπληρωμένους, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποτρέψουν την αντίσταση της κοινωνίας.
Στόχος τους δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι της Ε.Ρ.Τ. είμαστε ΟΛΟΙ και κυρίως εμείς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που γι’ αυτούς είμαστε η δεξαμενή για τις επόμενες μαζικές απολύσεις.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την καθημερινή μαζική παρουσία τους στο Ραδιομέγαρο της Ε.Ρ.Τ. στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα να εκφράσουν την συμπαράστασή τους αλλά και να δηλώσουν την αποφασιστικότητά τους για να υπερασπίσουν μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους το δικαίωμα στη δουλειά».

myota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.