!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Καταργούνται 516 κενές οργανικές θέσεις σε δήμους και ΝΠΔΔ


images

Δέκα τρία σχέδια Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης με τα οποία καταργούνται 516 κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού σε 6 δήμους, 4 ΝΠΔΔ, 2 οργανισμών και 1 συνδέσμου, κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 1α του άρθρου 33 του Ν. 4024/2011, όπως ισχύει.
Επί των ανωτέρω 13 συνολικά σχεδίων αποφάσεων το ποσοστό κατάργησης ανέρχεται στο 56%, αφού καταργούνται 516 κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού, που υπερβαίνουν ανά κατηγορία και κλάδο το 60% των θέσεων που προβλέπονται στους οικείους Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας των ΟΤΑ α΄ Βαθμού και των ΝΠΔΔ εποπτείας τους, ενώ το ποσοστό διατήρησης ανέρχεται στο 44%, καθότι διατηρούνται 402 θέσεις κατόπιν ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολόγησης.
Τα σχέδια αποφάσεων θα διαβιβαστούν άμεσα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για συνυπογραφή και εν συνεχεία στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, προκειμένου να προσαρμοστούν οι Οργανισμοί Εσωτερικής Υπηρεσίας

 localit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.