!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη που έγινε από το ΚΙΝΑΛ και την πρόεδρο κ. Γεννηματά με θέμα την κοινωνική προστασία και κοινωνική φροντίδα.
Η Σοφία Κολιζέρα εκ μέρους του ΠΣΟ, έκανε μια πρώτη παρουσίαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΒΣΣ και πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Θέματα αναβάθμισης του ΒσΣ , ενίσχυσης, επέκτασης, θεσμικού πλαισίου λειτουργίας, στόλου αυτοκινήτου και άλλα.
Ειδικά το θέμα της ενίσχυσης των δομών με επιπλέον προσωπικό είναι από τα πλέον κρίσιμα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν την επόμενη περίοδο στον αγώνα που κάνουμε για την διαφύλαξη και διασφάλισει όλων των εργαζομένων ενόψει και του Διαγωνισμού. Μπροστά μας έχουμε λοιπόν όλα τα δύσκολα και πολλά και σημαντικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Σε αυτή μας την προσπάθεια θα στρατεύσουμε κάθε φορέα προκειμένου να τα καταφέρουμε. Κάθε δυνατό Σύμμαχο να έχουμε στο πλευρό μας.
Πρός ώρας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας. Χρόνια πολλά συνάδελφοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.