!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2013

                                                                                     Αριθμ. Πρωτ.: 575





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μία απόφαση που χαρακτηρίζει ολοκληρωτικά καθεστώτα, αφού προηγουμένως ψήφισε τη σχετική πραξικοπηματική πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η κυβέρνηση βάζει «λουκέτο» στην Ε.Ρ.Τ. Είναι προφανές πώς υποταγμένη στους δανειστές και για να ικανοποιήσει τις επιταγές της τρόικα,  η κυβέρνηση θα συνεχίσει το καταστροφικό της έργο στο Δημόσιο Τομέα. Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε τα σχέδια της.

Θέλει πάση θυσία η κυβέρνηση να προχωρήσει σε απολύσεις 14.500 υπαλλήλων μέχρι το τέλος Ιουλίου, όπως προβλέπει το μνημόνιο. Για να φανεί αρεστή στη Μέρκελ, το Σόιμπλε και στη συνομοταξία των κατακτητών της χώρας, αποφασίζει και «εκτελεί» το δημοκρατικό πολίτευμα. Κλείνει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, κάτι που σε καμία δημοκρατική χώρα δεν έχει συμβεί.

Σήμερα είναι η Ε.Ρ.Τ., αύριο θα είναι τα Ε.Α.Σ. και μεθαύριο άλλοι φορείς του Δημοσίου. Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει καταλύσει το Σύνταγμα και υλοποιεί την καταστροφική πολιτική των μνημονίων με αντισυνταγματικές και πραξικοπηματικές αποφάσεις. Στο στόχαστρο της έχει βρεθεί αρκετές φορές και θα συνεχίσει να βρίσκεται και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.     

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση της κυβέρνησης και εκφράζει τη συμπαράσταση της στους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ. Καλεί ταυτόχρονα όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι σε κατάσταση «εφ’ όπλου λόγχης» προκειμένου να αποτραπούν τα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας που θέλουν με συνοπτικές διαδικασίες να καταργήσουν φορείς και να προσθέσουν χιλιάδες εργαζόμενους στη μακριά μαύρη λίστα των ανέργων.  


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.