!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ.




ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΙΒΩΤΙΟ.

Η Αγία Ελισάβετ, βασίλισα της Ουγγαρίας, επιθυμούσε να μάθει μερικές λεπτομέρειες από τα πάθη του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Ενώ προσευχόταν, φανερώθηκε σ΄αυτήν ο Χριστός και της είπε:

Αγαπημένη μου δούλη, μάθε ΄ότι οι εναντίον μου ένοπλοι στρατιώτες ήταν 125. Εκείνοι που με συνόδευαν δεμένο ήταν 33, οι εκτελεστές της δικαστικής αποφάσεως 33. Γροθιές στο κεφάλι μου 30, κοντά στον κήπο για να σηκωθώ από κάτω, μου έδωσαν 105 κλωτσιές. Τα χτυπήματα στο κεφάλι και στο στήθος μου ήταν 16.
Χτυπήματα πάνω στους ώμους μου 8. Με έσυραν με σχοινιά και από τα μαλλιά 23 φορές. Φτυσίματα στο πρόσωπό μου 6.666 , στο σώμα μου 100 πληγές και στο κεφάλι μου άλλες τόσες. Με χτύπησαν καταγής θανάσιμα μια φορά. Στο σταυρό ήμουν κρεμασμένος από τα μαλλιά δύο ώρες.

Αναστέναξα 129 φορές. Με έσυραν και με τράβηξαν από τα γένια 23 φορές. Μου έκαναν 100 αμυχές (γρατζουνιές). Στο κεφάλι 100 αμυχές και 3 θανάσιμες. Με συνόδευαν 508 στρατιώτες και 3 με οδηγούσαν. Έχυσα 4.390 σταγόνες αίμα.

Εκείνος που κάθε μέρα θα λέει αυτά 7 φορές, 7 φορές το Πάτερ Ημών, και 7 φορές το "χαίρε Κεχαριτωμένη", δώδεκα χρόνια συνέχεια, για να συμπληρώσει τον αριθμό των σταγόνων του αίματος που έχυσα, και ζήσει σαν καλός χριστιανός θα έχει από μένα 5 χάρες:
  1. Θα του συγχωρέσω όλες τις αμαρτίες.
  2. Αν πεθάνει πριν από τα δώδεκα χρόνια, θα τα λογαριάσω σαν να τα είχε συμπληρώσει.
  3. Θα απαλλαγεί από τα βάσανα της κολάσεως.
  4. Θα είναι μάρτυρας σα να είχε χύσει το αίμα του για την πίστη. 
  5. Θα κατέβω από τους ουρανούς στη Γη για την ψυχή του και για την ψυχή των συγγενών του μέχρι τετάρτης γενεάς.
Εκείνος που θα έχει μαζί του την προσευχή αυτή, δε θα παιθάνει από πνιγμό ούτε από βίαιο θάνατο. Δε θα προσβληθεί από σοβαρή αρρώστια, ούτε από κεραυνό θα χτυπηθεί, και δε θα πεθάνει χωρίς να εξομολογηθεί. Θα απαλλαγεί από τους εχθρούς του, από καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων και από άλλες κακόβουλες και ψεύτικες εις βάρος του μαρτυρίες.
Οι γυναίκες που θα υποφέρουν στον τοκετό τους και θα έχουν μαζί τους την προσευχή αυτή, γρήγορα θα λυτρωθούν από τον κίνδυνο και κάθε ανωμαλία.

Καθένας που θα εφαρμόσει τα παραπάνω, 40 μέρες πριν από το θάνατό του, θα δεί την Αγία, Αειπαρθένο Μαρία.

Ζήτω το αίμα του Χριστού, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν.

Όποιος δεχθεί αυτά τα λόγια, δε θα μπορέσει ο εχθρός να τον πλησιάσει, 

Ευτυχισμένος θα ζει στη Γη, και θα απολαύσει την Αιώνια Ζωή.

Άρχισε να λες:
"Κύριε Ημών Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού του Ζώντος, ελέησον με τον τ(η)ν αμαρτωλό (η).

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε και Χαριτωμένη Μαρία, ο Κύριος με τα σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί, και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.

Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά Σου, ελθέτω η Βασιλεία Σου, γεννηθήτω το θέλημά Σου ως εν ουρανό και επί της γης Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον, και άφες ημίν τα ωφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις ωφελέταις ημών. Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. Ότι σου εστί η βασιλεία και η δύναμις και η δόξα, του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.