!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δημόσιο: Στην έξοδο 6.000 «αιώνιοι» συμβασιούχοι


Ρύθμιση αντίστοιχη με αυτή του Α. Ρουπακιώτη με την οποία θα προβλέπεται η εκδίκαση όλων των υφιστάμενων προσφυγών συμβασιούχων εντός τριμήνου ή τετραμήνου, θα φέρει άμεσα στη Βουλή ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
«Δεν μπορούν να πηγαίνουν επί μακρόν οι προσωρινές διαταγές. Πρέπει να είμαστε μια ευνομούμενη πολιτεία, ένα σοβαρό κράτος δικαίου. Η προσωρινή διαταγή είναι ένας θεσμός που πρέπει να υπάρχει αλλά δεν μπορεί να διαιωνίζεται», είπε χαρακτηριστικά χθες προαναγγέλλοντας τη ρύθμιση για την οποία είχαν κοντραριστεί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης με τον Α. Μανιτάκη.  
Η κυβέρνηση εκτιμά ότι με τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα τεθούν εκτός δημοσίου περί τους 6.000 συμβασιούχους οι οποίοι με προσωρινές διαταγές και αναβολές παραμένουν στις θέσεις τους έως και 7 χρόνια!
Στόχος είναι με την αποχώρηση των συμβασιούχων να καλυφθεί μέρος των 1.300 απολύσεων που με βάση τη συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας, απομένουν μέχρι τα τέλη του έτους μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά και των 11.000 του 2014.

 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.