!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Έως 8/7 οι αιτήσεις για τη λειτουργία των ΚΗΦΗ


Εκδόθηκε η προκήρυξη με την οποία καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον οι δομές που επιθυμούν να ενταχθούν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς και «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρίες» και «Λοιπά Κέντρα για άτομα με αναπηρίες».
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα 6/6/2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 8/7/2013 και ώρα 14:30 μ.μ.. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 21.000.000 €.
Σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει εκδώσει η ΕΕΤΑΑ οι ανάδοχοι που ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες για το πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α., Μυλλέρου 73-77, 104 36 Αθήνα.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψηφίων περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική Προκήρυξη Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. http://www.eetaa.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία http://www.esaea.gr/. Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται από τα Κεντρικά Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και στο τηλέφωνο : 213. 13.20.600.
Περίληψη προκήρηξης


 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.