!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.....SOS....ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

by ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ on Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010 στις 8:26 μ.μ.

«Καλλικράτης» για τους εργαζόμενους σημαίνει:

50 χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους Δήμους τις Δημοτικές Επιχειρήσεις στις Νομαρχίες και τις Περιφέρειες αφού καμιά σύμβαση δεν θα ανανεωθεί.
Κατάργηση χιλιάδων θέσεων εργασίας μέσω της συγχώνευσης ή κατάργησης Δήμων, Νομαρχιών, υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου.
Απολύσεις ακόμη και μόνιμων αφού όλο το προσωπικό θα μεταφερθεί αρχικά σε προσωποπαγείς θέσεις. Στη συνέχεια θα συσταθούν νέοι Οργανισμοί Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) με θέσεις που μπορεί να είναι λιγότερες από το προσωπικό που υπηρετεί. Άρα απολύσεις όσων περισσεύουν.
Δεν είναι τυχαίο που κορυφαίοι υπουργοί (Πάγκαλος, Παπακωνσταντίνου) προλειαίνουν το έδαφος λέγοντας ότι μονιμότητα υπάρχει εφόσον υπάρχει οργανική θέση, καθώς και ότι προβλέπεται «ειδικό πρόγραμμα εξυγίανσης» για υπερχρεωμένους Ο.Τ.Α., δηλ. για την πλειοψηφία τους.
Υποχρεωτικές μετατάξεις χιλιάδων εργαζομένων ανατρέποντας την κοινωνική και προσωπική τους κατάσταση αφού αυτές μπορούν να γίνονται και εκτός Νομού.
Κατάργηση θέσεων και αλλαγή εργασιακής σχέσης για τους εργαζόμενους στα Νομικά Πρόσωπα αφού κάθε Δήμος θα τα συγχωνεύσει υποχρεωτικά ώστε να έχει μόνο δύο εκ των οποίων το ένα θα είναι κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση, εφόσον υπάρχει. Κινδυνεύουν δηλ κυρίως εργαζόμενοι των βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΑΠΗ κλπ να μεταταχθούν σε δημοτικές επιχειρήσεις.
Κατάργηση του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α., και της αποκλειστικής αρμοδιότητας των ΟΤΑ να διαχειρίζονται οι ίδιοι τα απορρίμματα και μεταφορά της στην Περιφέρεια ώστε να διευκολυνθεί το πέρασμα στους ιδιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.