!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ !

ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ, ΑΠΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ;

23 Φεβρουαρίου όλοι στις 10:00 στη Θεσ/κη στο Εργατικό Κέντρο για να δώσουμε δυναμικό παρών στην πορεία. Μετά συγκέντρωση συμβασιούχων (Βοήθεια, Μέριμνες, ΚΗΦΗ, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠμΕΑ...) στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 1.00 για Γενική Συνέλευση για τη διεύρυνση του καταστατικού του ΒσΣ με στόχο την εγγραφή και άλλων συμβασιούχων στο σωματείο και για τον προγραμματισμό των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.