!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τροπολογία για τις κοινωφελείς επιχειρήσεις





Οι δήμοι αναλαμβάνουν τη μεταφορά του προσωπικού

Η δυνατότητα μεταφοράς προσωπικού κοινωφελούς επιχείρησης, η οποία λύεται και εφεξής η άσκηση της δραστηριότητάς της αναλαμβάνεται από τον οικείο δήμο ή από ν.π.δ.δ. του ιδίου δήμου, προβλέπεται με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Η ρύθμιση αφορά στο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου που μεταφέρεται στον αντίστοιχο φορέα με την ίδια σχέση εργασίας, ύστερα από απόφαση του οικείου δημοτικού συμβουλίου, ενώ συμβάσεις έργου που έχουν συναφθεί από τις επιχειρήσεις που λύονται, εκτελούνται από τον αντίστοιχο φορέα άσκησης των σχετικών αρμοδιοτήτων.

Με την ίδια τροπολογία παρατείνεται αναδρομικά από 1/1/2011 η θητεία των Επιτροπών Πολιτογράφησης Αλλοδαπών έως την εκ νέου συγκρότηση των οικείων επιτροπών στο πλαίσιο των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων του Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.