!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΣΣ

by ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ on Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011 στις 11:51 μ.μ.

1. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ.
ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ (ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΗΚΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΄Η ΑΝ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΩΡΑ Ή ΟΧΙ), ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ.. ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. (ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ)
2. ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΥΣΕΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
3. ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
4. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΣΠΑ.( ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)
5. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΟΜΗ.
6. ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ....ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΣΠΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
10/01/11
1. Η ΚΥΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.
2. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΓΓΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ...! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..... ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ...(ΑΦΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ)...
3. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ Ε.Ε.Τ.Α.Α
4. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ !!!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΥΑ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ..ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΛΠ. (ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ....ΚΛΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.