!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ...

by ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ on Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 στις 7:20 μ.μ.


Ως εργαζομενοι Κοινωνικοι Επιστημονες στο "Βοηθεια στο Σπιτι" βιωνουμε καθημερινα τη μοναξια και τα προβληματα των εξυπηρετουμενων, αγωνιζομαστε για την επιλυση τους, τους στηριζουμε και τους ενδυναμωνουμε. Ειμαστε δικοι τους ανθρωποι !
Ομως ΚΥΡΙΟΙ..ΜΑΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...Εχουμε προσληφθει με νομιμες διαδικασιες μεσω ΑΣΕΠ και καλυπτουμε ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μας αποκαταστησετε εργασιακα και να φτιαξετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ με ευαισθησια και αγαπη απεναντι στον πολιτη. Ενα κρατος προληψης και οχι καταστολης. Ενα κρατος που να προαγει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΙΑ.... Το "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" αφορα ολους μας.. Μπορει τους γονεις μας.. τους παππουδες μας.. συγγενικα μας προσωπα η φιλικα..ατομα με αναπηριες.. μπορει και εσενα...
ΣΤΗΣΙΞΤΕ ΜΑΣ...
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.