!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.(video)




















Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Πέμπτη για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στις δομές του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αφού όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα με την υφιστάμενη μορφή δεν θα υπάρχει μετά τις 31 Μαρτίου. Οι εργαζόμενοι των δομών όλης της Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν το πρωί στο χώρο της Πανελλήνιας έκθεσης όπου ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους τους ότι από την 1η Απριλίου είναι αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.
Ακολούθησε πορεία σε όλους τους δρόμους του κέντρου της Λαμίας με τέρμα την οδό Λεωνίδου όπου βρισκόταν ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.
Οι εργαζόμενοι εισέβαλλαν στο πολιτιστικό κέντρο τους Δήμου Λαμίας όπου ήταν σε εξέλιξη η Περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ενώ στο βήμα ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της Χαλκίδας.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ.Μπαλασόπουλος υποσχέθηκε η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας να συνεδριάσει άμεσα ώστε να παρέχει συνδικαλιστική κάλυψη στην μεγάλη κινητοποίηση του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ που προγραμματίζεται για την άλλη εβδομάδα με 48ωρη απεργία Τετάρτη και Πέμπτη αλλά και δυναμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με την παρουσία των εργαζομένων όλης της χώρας.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Δείτε το video στο webtv.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.