!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ξένες υπήκοοι θα δουλεύουν στο Βοήθεια στο Σπίτι;


281212141241_1706
Αυτό έλεγαν και ξανάλεγαν σήμερα οι εργαζόμενοι στις δομές του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ στην Φθιώτιδα που βγήκαν στους δρόμους. Πραγματοποίησαν πορεία με τα αυτοκίνητα των δομών από την ΠΕΛ και μέχρι την οδό Λεωνίδου όπου βρέθηκαν στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου για να ζητήσουν την στήριξη της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η απόφαση ελήφθη αυθόρμητα όταν οι εργαζόμενοι πληροφορήθηκαν πως ο πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος βρίσκεται στην Λαμία.
Το πρόγραμμα με το υπάρχον προσωπικό έχει πάρει παράταση μέχρι 31 Μαρτίου. «Την επομένη περνά σε χέρια ιδιωτών που θα προσλάβουν γυναίκες υπηκόους Βουλγαρίας και Ρουμανίας, με 300 ευρώ το μήνα να φροντίζουν τους ηλικιωμένους και εμάς που δώσαμε τους εαυτούς μας τόσα χρόνια θα μας πετάξουν» επαναλάμβαναν στους δημοσιογράφους.
Οι εργαζόμενοι του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ όλης της χώρας προγραμματίζουν μεγάλη κινητοποίηση την επόμενη Τετάρτη στην Αθήνα. Ταυτόχρονα έχουν κηρύξει 48ωρη απεργία.
- Ζητούν νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας του υπάρχοντος προσωπικού στις δημοτικές δομές και την σύσταση κοινωνικών υπηρεσιών όπου θα ενταχθούν όλοι οι εργαζόμενοι.
- Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών και έχουν επέλθει σε οικονομική εξαθλίωση!!!

 scouter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.