!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - Αγωνιστική δράση για το «Βοήθεια στο Σπίτι»


Τη δέσμευση του προέδρου της ΠΕΔΑ ότι θα παρέμβει για τη συνέχιση του προγράμματος απέσπασε το συνδικάτο σε κινητοποίηση
Τη δέσμευση του προέδρου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) πως θα ενεργήσει για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» απέσπασε προχθές το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Αττικής με δυναμική παρέμβασή του. Το συνδικάτο έχει ζητήσει επίσης συνάντηση με τους υπουργούς Εργασίας και Εσωτερικών που αναμένεται να προγραμματιστεί τις επόμενες μέρες.
Στην προχθεσινή κινητοποίηση αντιπροσωπεία του Συνδικάτου απαίτησε να ανανεωθούν τώρα οι συμβάσεις των 4.000 εργαζομένων στο πρόγραμμα και να συνεχίσουν να προσφέρουν κοινωνική στήριξη και βοήθεια στους 130.000 ηλικιωμένους και ΑμΕΑ. Επίσης, ανέδειξαν την ανάγκη να επεκταθεί το πρόγραμμα και να σταματήσει η χρόνια συνεχιζόμενη ανασφάλεια των εργαζομένων, με την άμεση μονιμοποίησή τους, χωρίς κανέναν όρο ή άλλη προϋπόθεση. Ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ δεσμεύτηκε να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία με την κυβέρνηση.
Το Συνδικάτο καλεί τους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι» να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα σε όλους στους Δήμους της Αττικής, προκειμένου:
  • Να εξασφαλιστεί η συνέχεια του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».
  • Να υπογραφούν τώρα νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
  • Να υπάρξει άμεση χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Να πληρωθούν αμέσως όλα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.
  • Να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος.
πηγή : Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.