!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΣΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το πέρας της ημερίδας που έγινε στην  Αθήνα στις 26/2/2013, μέλη του πανελλήνιου συντονιστικού του ΒΣΣ, πραγματοποίησαν συνάντηση στη βουλή με: ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης για το ΒΣΣ . Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με αρμόδιο του Υπουργείου εσωτερικών όπου απαιτήθηκε άμεση εξεύρεση λύσης .
 Συνάδελφοι, όπως έχετε καταλάβει μετά και την ολοκλήρωση ενημέρωσης από το υπουργείο εργασίας με τις ημερίδες, το μοντέλο των συνεταιριστικών επιχειρήσεων φαίνεται προς ώρας, ότι μπλοκαρίστηκε, μετά από όλα όσα δρομολογήθηκαν από τα Σωματεία.
Συνεπώς διαφαίνεται ότι θα οδηγηθούμε σε νέα παράταση.
 Την ίδια στιγμή, περιμένουμε τη συνεδρίαση της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της βουλής για το ΒΣΣ(πιθανότατα την Τρίτη  5/3/2013) , και τα  αποτελέσματα  των κινήσεων της ΚΕΔΕ για συγχρηματοδότηση. Εκτιμούμε  ότι τα πάντα θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες μέρες.
Αν λοιπόν προσεχώς,δεν υπάρξει λύση με βάση όσα έχουν  τεθεί από τα σωματεία  και αποκλειστεί και η συγχρηματοδότηση, τότε θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα καθώς η όποια παράταση που πιθανόν θα  δοθεί, μοιραία θα οδηγήσει στο μοντέλο των συνεταιριστικών επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.