!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Αναγνώστης: Απλήρωτοι από τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας



koinefelisΤα προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας» έρχονται να εμπεδώσουν σε χιλιάδες εργαζόμενους –χρόνια άνεργους– την απλήρωτη εργασία και την εργασία χωρίς δικαιώματα. Ουσιαστικά μιλάμε για προγράμματα ενοικιαζόμενης εργασίας, όπου μια σειρά φορέων όπως το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και ΜΚΟ, με τη συμμετοχή κάποιων εργατικών κέντρων, προσλαμβάνουν με ατομικές συμβάσεις πεντάμηνης διάρκειας (χωρίς κανένα από τα...
υφιστάμενα εργατικά δικαιώματα) μερικές εκατοντάδες συμβασιούχους, οι οποίοι όμως, δεν εργάζονται για λογαριασμό τους, αλλά ενοικιάζονται στους λεγόμενους «συμπράττοντες φορείς» (Δήμοι, Περιφέρειες κ.λπ). Η χρηματοδότηση προέρχεται από το ΕΣΠΑ και η ασφάλιση από τον ΟΑΕΔ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και ΜΚΟ αμείβονται αδρά μέσω αυτών των προγραμμάτων, παίρνοντας το 5% της χρηματοδότησης.
Αυτοι ειναι οι ανθρωποι συνδικαλιστες που κοπτονται για τα δικαιωματα τον εργατων στην Ελλαδα??????
κοντευει να τελειωσει το προγραμα και ολοι οι εργαζομενοι στον νομο Ημαθιας ειναι απληρωτοι μπραβο και παλι στους αρχοντοπατερες του τοπου!!!!!!!!!!!!
Αναγνώστης
 
 alexandreia-gidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.