!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/2/2013

                                                        

Πραγματοποιήθηκε σήμερα όπως είχε προγραμματιστεί  την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας η συνάντηση μεταξύ υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη, υφυπουργού εργασίας κ. Παναγιωτόπουλου και ΚΕΔΕ δια των εκπροσώπων της κ.Ασκούνη Πρόεδρο ΚΕΔΕ , κ. Δανιηλίδη πρόεδρο κοινωνικής πολιτικής ΚΕΔΕ ,κ. Σιώμο αντιπρόεδρος κοινωνικής πολιτικής ΚΕΔΕ και εκπροσώπων εργαζομένων του Πανελλήνιου συντιστικού ΒΣΣ.
Από πλευράς εργαζομένων τέθηκε για άλλη μια φορά η αντίθεση μας προς τις συνεταιριστικές επιχειρήσεις που προτάσσουν τα συναρμόδια υπουργεία ως μονόδρομο, αναπτύσσοντας όλη την επιχειρηματολογία μας για άλλη μια φορά, και  προτάθηκε το πάγιο αίτημα μας για νομοθετική ρύθμιση η οποία αποκλείστηκε όμως λέγοντας πως τη δεδομένη στιγμή δεν είναι εφικτή λόγω δημοσιονομικής πολιτικής και τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στη χώρα.
Η ΚΕΔΕ από την πλευρά της διατύπωσε για άλλη μια την πάγια θέση της για  συγχρηματοδότηση η οποία όμως έχει πολλά εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν.
 Ωστόσο τα αρμόδια Υπουργεία δεσμεύτηκαν την επανεξέταση της συγχρηματοδότησης επισημαίνοντας κι αυτοί ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια και δεν μπορούν να εγγυηθούν την θετική έκβαση.
Στην πορεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υφυπουργό ΕΣΠΑ κ. Βιρβιδάκη όπου θέσαμε το πρόβλημα των εργαζομένων καθώς και με την Γ. Γραμματέα κοινοτικών και άλλων πόρων την κ. Δαλλαπόρτα εκθέτοντας τα αιτήματα μας και την αντίθεση μας στους κοινωνικούς συνεταιρισμούς προκειμένου να βρεθεί λύση στο εργασιακό μας ζήτημα.
Σχετικά με τα χρήματα του β' εξαμήνου ο υφυπουργός εργασίας ανέφερε ότι θα δοθούν εφάπαξ αρχές Μαρτίου.
Ως εκ τούτου το προσεχές διάστημα θα είμαστε σε συνεχή επαφή με τα συναρμόδια υπουργεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης ενώ απαιτείται από όλους τους εργαζόμενους συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα για οτιδήποτε!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.