!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ
Πλατ. Άγιων Θεοδώρων 3 Τ.Θ. 4239
Email: sek @ sociology.gr τηλ. 210 3255521

Αθήνα 10-02-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων συμπαραστέκεται, στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι».
Θεωρούμε αναγκαία την συνέχιση ενός προγράμματος (ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες ) που έχει αναγνωριστεί από το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας, ως αναγκαίο και απαραίτητο στα πλαίσια της κοινωνικής φροντίδας και προστασίας των ηλικιωμένων.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει την φροντίδα σε 130.000 περίπου ηλικιωμένους - εξυπηρετούμενους και να πετάξει στο δρόμο 3.500 εργαζόμενους, που τόσα χρόνια πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε πολίτες που το είχαν απόλυτη ανάγκη. Μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης και υποβάθμισης του προγράμματος.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε τον κοινωνικό αποκλεισμό των ανήμπορων συμπολιτών μας, την ιδιωτικοποίηση της Πρόνοιας, την ανεργία 3500 εργαζομένων στο πρόγραμμα ΒΣΣ.
Ζητάμε:
• Να εξασφαλιστεί η συνέχιση του προγράμματος με νομοθετική ρύθμιση και εξεύρεση πόρων
• Την απρόσκοπτη συνέχιση του Βοήθεια στο Σπίτι με τους ίδιους έμπειρους εργαζομένους και όσους ακόμα χρειαστούν

Καλούμε τα μέλη μας που εργάζονται στο πρόγραμμα να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία των εργαζομένων (13 και 14 Φεβρουαρίου) και την παρουσία τους στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου 2013 με αφετηρία την πλατεία Κλαυθμώνος στις 10 το πρωί.

Για το Δ.Σ. τού Σ.Ε.Κ.

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ                                ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.