!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ





ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δημάρχου  Ι. Ανδρεαδάκη  - 321 00  ΛΙΒΑΔΕΙΑ  ΤΗΛ. {22610} 28344-23912
                    FAX 22610-28344 -  MAIL  : ergkliv@otenet.gr

WORKERS’ UNION OF LEVADIA

SECTION: GENERAL WORKERS’ UNION OF GREECE


    AΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ  :                                 Λιβαδειά   12/2/2013

                                        Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
          ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ  « Β σ Σ »

          Το Εργατικό Κέντρο  Λιβαδειάς εκφράζει τη  συμπαράστασή και αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα του Συλλόγου εργαζομένων  « Βοήθεια στο Σπίτι » Νομού Βοιωτίας και στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2013.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η κοινωνία μας το « Βοήθεια στο Σπίτι »  έχει συμβάλει στο να διασώσει το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους, κάτι που κατακρεουργείται από τους απαράδεκτους, αντισυνταγματικούς και αντικοινωνικούς νόμους , τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, και να δίνει χαρά, ελπίδα και αγάπη στην Τρίτη ηλικία, καθώς και σε άτομα με αναπηρίες.
                                                       ΖΗΤΑΜΕ:
Νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει τη συνέχιση της εργασίας του υπηρετούντος προσωπικού στις Κοινωνικές Δομές, οι οποίες μετά από δέκα (10) χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης προσφοράς είναι αναγκαίες για την κοινωνία
Την σύσταση Κοινωνικών Υπηρεσιών σε κάθε Δήμο, όπως προβλέπεται και από τον Καλλικράτη και την ένταξη του προσωπικού σε αυτές.
Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους που εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών και έχουν επέλθει σε οικονομική εξαθλίωση.
Την παύση του σχεδιασμού της κυβέρνησης για τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιρισμών που οδηγεί τις Κοινωνικές Δομές σε διάλυση και σε νέα επιβάρυνση τους πολίτες.

                                               Για       το         Δ.Σ.

                  Ο     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             ΣΤΑΘΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                       ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.