!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στη Βασ. Σοφίας πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), ζητώντας εδώ και τώρα τη λήψη νομοθετικών μέτρων για την προστασία των πενιχρών εισοδημάτων της αναπηρικής οικογένειας. Οι συγκεντρωμένοι ζητούν συνάντηση με αρμόδιο από το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού. Λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι επικράτησε ένταση, όταν κάποιοι επιχείρησαν να πλησιάσουν στη Βουλή.












Να σημειωθεί ότι από το πρωί είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.



Σε ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ αναφέρεται ότι η αναπηρική οικογένεια οδηγείται στην οικονομική εξαθλίωση με τις διατάξεις του ν. 4093/2012 και του ν.4111/2011, «με τις οποίες μειώνονται οι συντάξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και οι μισθοί εργαζομένων δημοσίου τομέα, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού».





Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία έχει καταθέσει με σειρά επιστολών της προτάσεις, με μοναδικό σκοπό την προστασία των συνταξιούχων και εργαζομένων που είναι οι ίδιοι άτομα με αναπηρία ή είναι γονείς/κηδεμόνες που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με βαριά αναπηρία.
 

zougla.gr
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης - Παναγιώτης Σαγκούρης
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.