!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ν. Ευβοίας - Ανακοίνωση – Κάλεσμα του Βοήθεια στο Σπίτι


Παρακαλούμε για τη συμπαράσταση των Δημάρχων, φορέων και συλλόγων της τοπικής κοινωνίας καλώντας τους στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα της Περιφερειακής ενότητας Χαλκίδας, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 10:30. Στη συνάντησή μας θα γίνει συζήτηση για την κατάργηση του Βοήθεια στο Σπίτι και τους τρόπους υποστήριξης και αλληλεγγύης στον αγώνα που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα για την διάσωσή του. Η παρουσία σας αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο αυτού του αγώνα ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να το πετύχουμε. 


ΛΕΜΕ ΟΧΙ στον κοινωνικό αποκλεισμό των ανήμπορων συμπολιτών μας. Δεν μπορεί οι 130000 εξυπηρετούμενοι σε όλη τη χώρα, να γίνουν 48000. Τα κριτήρια ένταξης των πολιτών όπως προβλέπονται από τον Νόμο είναι απαράδεκτα !
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πρόνοιας. Η παροχή κοινωνικής φροντίδας και προστασίας πρωτίστως αποτελεί ευθύνη του κράτους και παρέχεται χωρίς διακρίσεις σε κάθε άτομο που βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης. Δε μπορεί εξασφαλισμένα χρήματα με νόμο που καλύπτουν την λειτουργία όλων των Δημοτικών δομών, να μοιράζονται σε ιδιώτες στο όνομα των ίσων ευκαιριών.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εξαθλίωση της κοινωνίας και τη διατάραξη της κοινωνικής συνοχής! Που είναι το Δίχτυ προστασίας που όλο εξαγγέλλετε αλλά δεν υλοποιείτε;
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην ανεργία 3500 εργαζομένων των ΒΣΣ οι οποίοι είναι μέσα από διαδικασίες ΑΣΕΠ και εργάζονται επί δέκα συνεχή έτη κάνοντας κατάθεση ψυχής δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες (απλήρωτοι επί μήνες, καλύπτοντας κενά σε άλλους τομείς των Δήμων, ασκώντας αλλότρια καθήκοντα κλπ)
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο σχεδιασμό της Πολιτείας για δημιουργία κοινωνικών συνεταιρισμών. Δε μπορεί οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις, να γίνουν η εγγύηση της πολιτείας απέναντι στον ανήμπορο άνθρωπο, βασιζόμενες σε λογιστικά πρότυπα για παροχές κοινωνικής φροντίδας!
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ!!!!!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
48 ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 13 ΚΑΙ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ.
ΖΗΤΑΜΕ:
-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
-Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών και έχουν επέλθει σε οικονομική εξαθλίωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.