!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση με εκπροσώπους Σωματείων εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι»

Bοήθεια στο σπίτι

Συνάντηση με εκπροσώπους των Σωματείων εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Κατά τη συνάντηση, στην οποία μετείχε και η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου, οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν σχετικά με τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» και το παρεχόμενο έργο, η ευθύνη υλοποίησης του οποίου ανήκει στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας ενώ Διαχειριστικός φορέας του προγράμματος είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α..
Η Περιφερειάρχης αναγνώρισε τη σοβαρότητα του έργου που επιτελούν οι δομές αυτές και υπογράμμισε τις ευθύνες της Πολιτείας αναφορικά με τις αυξημένες σήμερα ανάγκες κοινωνικής φροντίδας και προστασίας. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ό,τι αφορά στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες μέσω των κοινωνικών δομών.
Παράλληλα η Περιφερειάρχης υπογράμμισε το γεγονός ότι η Περιφέρεια Αττικής μέσω προγραμμάτων της και μέσω της αξιοποίησης ίδιων πόρων καθώς και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών οργάνων, σε στενή συνεργασία με τους Δήμους, σκοπεύει στην ενίσχυση των δράσεων αυτών των δομών. 


http://www.renadourou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.