!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ 13/11/2014



Πραγματοποιήθηκαν  στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2014 συναντήσεις του Πανελληνίου Συντονιστικού των ΒΣΣ  τόσο με στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και Εσωτερικών ,όσο και με την νέα Περιφερειάρχη Αττικής κ.Ρένα Δούρου .
Στις συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου Εργασίας τέθηκε το ζήτημα της καθυστέρησης της χρηματοδότησης .Μας διαβεβαίωσαν λοιπόν ότι  η β΄δόση είναι στη διαδικασία για Φ.Ε.Κ .όπως  και επιβεβαιώθηκε .  Το 20% Της νέας προγραμματικής είναι  στο Ελεγκτικό Συνέδριο και η χρηματοδότηση  του ποσού που αναλογεί από το Εργασίας ,θα δοθεί ως αρχές Δεκεμβρίου.
Στο Υπουργείο Εσωτερικών συζητήθηκε το πρόβλημα της μη έγκρισης από τους επιτρόπους των αποφάσεων πληρωμής των Βοήθεια στο Σπίτι των ΝΠΔΔ, λόγω ακύρωσης από το Ελεγκτικό Συνέδριο της απόφασης εξαίρεσης των Νομικών Προσώπων από ΠΥΣ και δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μας ενημέρωσαν ότι η τροπολογία μέσω της οποίας θα διευθετηθεί το συγκεκριμένο ,είναι  έτοιμη και λίαν συντόμως θα κατατεθεί, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα της ένταξης της επέκτασης του ανθυγιεινού των νοσηλευτών των ΝΠΙΔ , και στα ΝΠΔΔ στην ίδια τροπολογία μετά από απαίτηση των σωματείων.
 Τέλος, στην προγραμματισμένη συνάντηση  γνωριμίας  του  Πανελληνίου Συντονιστικού με την νέα Περιφερειάρχη Αττικής, πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου ,παρουσία και της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής  κ.Κατερίνα  Θανοπούλου. Δόθηκε υπόμνημα και έγινε ενημέρωση σχετικά με το Βοήθεια  Στο Σπίτι, ενώ οι εργαζόμενοι επικεντρώθηκαν  στον ΔΗΜΟΣΙΟ  και ΔΩΡΕΑΝ χαρακτήρα του προγράμματος ,κάτι το οποίο και πρέπει  απαραίτητα να διασφαλιστεί  και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.