!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Είναι πολλά τα λεφτά…



ΖΑΚΥΝΘΟΣ

• Ένα εκατομμύριο ευρώ δεν είναι λίγα. Αυτό είναι όμως το ποσό βεβαιωμένων οφειλών του δήμου προς το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, το οποίο κινδυνεύει με κατάργηση, παρόλο που ο δήμος δείχνει να καταβάλλει προσπάθειες για αναβολή και διακοπή της απόφασης.
• Πάντως το χαρτί της εφορίας με το ιλιγγιώδες ποσό βρίσκεται στο γραφείο του και είναι υπαρκτό και απτό. «Βόμβα στα χέρια του», αποκάλεσε το χαρτί ο δήμαρχος, και άφησε στεναγμό βαθύ και ειλικρινή, όταν ανακοίνωνε το ποσό, ίσως και γιατί ήξερε ότι το ποσό ήταν γνωστό στις προηγούμενες δημοτικές αρχές αλλά κρύφτηκε τεχνηέντως.
• Τα χρήματα πρέπει ασφαλώς να επιστραφούν στο υπουργείο Ανάπτυξης ενώ σύμφωνα με τη φράση του «2 Ιανουαρίου, μας παίρνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε». Θα προσπαθήσει με κάθε ανάλογη δικαστική ενέργεια για να κερδίσει χρόνο. Κι άντε μετά να εξηγήσει στους χιλιάδες ωφελούμενους του προγράμματος ότι κάποιος έπαιζε με τις ανάγκες τους…
Β.Κ.




 http://imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.