!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα ΦΑΡΜΑΚΑ που ΔΕΝ είναι διαθέσιμα στην αγορά - ΔΕΙΤΕ τον κατάλογο

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα ΦΑΡΜΑΚΑ που ΔΕΝ είναι διαθέσιμα στην αγορά - ΔΕΙΤΕ τον κατάλογο

Εντείνονται οι ελλείψεις φαρμάκων. Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ), δεκάδες φάρμακα ευρείας κατανάλωσης δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τους ασθενείς.
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ, κ. Κώστας Λουράντος με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) κ. Δημήτρη Λιντζέρη ζητεί την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ελλείψεων στα φαρμακεία της χώρας.
Παράλληλα, και «προς διευκόλυνσή του» όπως επισημαίνει τού παραθέτει «κατάλογο των ελλείψεων ανά εταιρία όπως μας κοινοποιήθηκε από τον φαρμακευτικό συνεταιρισμό ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, διότι, ανάλογα στοιχεία όσο και αν αναζητήσαμε, δεν βρήκαμε στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ», καταλήγει στην επιστολή αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα αντανακλαστικά του καθ’ ύλην αρμόδιου φορέα αναφορικά με την καταγραφή των σκευασμάτων που λείπουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει και τα οποία βασίζονται στις παραγγελίες του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ από την αρχή του έτους έως και τον περασμένο Σεπτέμβριο, μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες της χώρας θέτουν πλαφόν αγορών στις φαρμακαποθήκες, προκαλώντας σοβαρή δυσλειτουργία στον εφοδιασμό των μελών του. Πρόκειται, σύμφωνα με το έγγραφο, για τις εταιρίες ABBOTT, AMGEN, ASTELLAS, ASTRAZENECA, BOEHRINGER INGELHEIM, GLAXOSMITHKLINE, LUNDBECK, MERCK SHARP & DOHME, NOVARTIS, OLVOS, SANOFI-AVENTIS, UCB, ΑΛΚΟΝ ΛΑΜΠΟΡΑΤΟΡΙΣ, ΒΙΑΝΕΞ, ΛΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, PFIZER, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ.

Στον κατάλογο με τα φάρμακα που δεν είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά περιέχονται μεταξύ άλλων ορμονικά σκευάσματα, αντιϋπερτασικά, αντικαταθλιπτικά, αντιπηκτικά, αντιδιαβητικά, για τη χοληστερίνη, για αναπνευστικές παθήσεις, για την επιληψία, για τη νόσο Πάρκινσον, ακόμη και για απλά αντιβιοτικά.

Κατεβάστε τη λίστα εδώ





http://www.toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.