!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΚΗΦΗ: Ανανέωση συμβάσεων από 01/01/2015 έως την λήξη της τελευταίας σύμβασης με το ΕΣΠΑΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                
ΚΗΦΗ ΕΛΛΑΔΟΣ                                                                        Ηράκλειο 24/11/2014
ΗΡΑΚΛΕΙΟ  ΚΡΗΤΗΣ                                                                  Αρ. Πρωτ.: 21
Πληρ. Φουκάκη Μιχαέλα                                            Προς:  -Υπουργείο Εσωτερικών
Τηλ. 2894022903, 6947429473                                                    -Υπουργείο Εργασίας .                                                                                                            Κοιν.:Ελληνική Εταιρεία Τοπικής                     
                                                                                      Αναπτ.και Αυτοδιοίκησης     
ΥΠΟΜΝΗΜΑΌπως είναι  ήδη γνωστό τα ΚΗΦΗ για το έτος 2014 δεν εντάχτηκαν ενιαίος σε χρηματοδοτική Δράση του ΕΣΠΑ ,καθώς έπειτα από προϋποθέσεις που είχε ορισθεί από την ΕΕΤΑΑ θα έπρεπε όλες οι Δομές να έχουν απαραίτητο προσωπικό προκειμένου να προχωρήσουν στη σύναψη συμβάσεων .
Ως εκ τούτου υπάρχουν Δομές που υπέγραψαν από 01.01.2014 και άλλες που έχουν υπογράψει κατά τη διάρκεια του έτους με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται από κοινού η χρηματοδοτική περίοδος .
Προτείνεται , λοιπόν , η έκδοση νομοθετικής ρύθμισης σε συνέχεια του Ν.4304 παρ.26 που εκδόθηκε στις 23/10/2014 η οποία να καλύπτει χρηματοδοτικά τις Δομές έως την λήξη και των τελευταίων συμβάσεων με το ΕΣΠΑ, δεδομένου ότι δεν έχει  γίνει καμία ενέργεια ένταξης στα Π.Ε.Π(2014-2020) και προκειμένου να υπάρχει από κοινού ένταξη για όλες τις Δομές της χώρας.
Για να μην παρατηρείται το φαινόμενο ΚΗΦΗ πολλών ταχυτήτων με τις χρονοβόρες διαδικασίες χρηματοδότησης , ενημέρωσης κλπ. ξεχωριστά για το καθένα .
           Ας  ορισθεί συγχρονισμένη  αφετηρία για όλα τα ΚΗΦΗ  έτσι ώστε να ευνοηθεί η εύρυθμη λειτουργία τους .          Η Πρόεδρος                                                                            Η Γραμματέας
Μαθιουδάκη Εμμανουέλα                                                            Φουκάκη Μιχαέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.