!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Δυναμικές παρουσίες...



ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2010 
22-10-2010-4Η ηλικία τους μπορεί να είναι προχωρημένη, αλλά η φωνή τους είναι δυνατή. Δυναμική αλλά και συγκινητική ήταν η παρουσία ηλικιωμένων κυριών στη συγκέντρωση των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι κυρίες συμπαραστάθηκαν στον αγώνα των εργαζομένων στο πρόγραμμα, καθώς η συνέχισή του τους αφορά άμεσα.

Όπως μας είπαν, γι αυτούς είναι πολύ σημαντική η βοήθεια και η φροντίδα που δέχονται όλα αυτά τα χρόνια από το «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ έχουν εμπιστευτεί και συνηθίσει τους εργαζόμενους και η όποια αλλαγή με νέα πρόσωπα θα αποτελέσει για αυτούς πρόβλημα.

Κάποια, μάλιστα, από τις ηλικιωμένες δεν δίστασε να τα πει «χύμα» σε όλους τους τοπικούς άρχοντες που παραβρέθηκαν, ζητώντας έργα και όχι λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.