!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΕΚΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑμεΑ


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΣΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑμεΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ. ΑΙΣΧΟΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ!
 ΑΡΘΡΟ 3
ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ/ΕΣ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ/ΕΣ
3.1 Δικαίωμα συμμετοχής  στην πράξη ως ωφελούμενοι για την παροχή υπηρεσιών κατ΄οίκον σε άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος (εξυπηρετούμενους) έχουν:
ü      Άνεργα άτομα εγγεγραμμένα στον ΟΑΕΔ εισερχόμενα σε ενεργητικές πολιτικές  απασχόλησης  όπως η κατάρτιση, η εξατομικευμένη προσέγγιση/συμβουλευτική, κλπ, με προοπτική να εισέλθουν ή να επαναεισέλθουν στην αγορά εργασίας.
ü      Εργαζόμενα άτομα τα οποία αναγνωρισμένα είναι επαπειλούμενα με ανεργία, εισερχόμενα σε ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης με προοπτική να διασφαλίσουν την απασχόλησή τους ή να διευκολυνθούν στην κινητικότητα της εργασίας τους ή ενεργώς αναζητούντα εργασία άτομα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται κάρτα ανεργίας και έχουν εισόδημα έως 5.000 ευρώ για το οικονομικό έτος 2010 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2009 έως 31/12/2009), εισερχόμενα σε ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης με προοπτική να εξεύρουν εργασία, πιστοποιημένα από τον ΟΑΕΔ.
Οι ωφελούμενοι/ες  θα δικαιούται να λάβουν  υπηρεσίες «Βοήθεια στο σπίτι» εάν κατά την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης  αναζητούν εργασία ή συμμετέχουν σε ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, συν μια περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία ανάρτησης των αποτελεσμάτων ήτοι 13/06/2011 και όχι πέραν της 31/12/2011.
Στις άτομα που θα επιλεγούν (ωφελούμενοι/ες) θα προσφέρονται κατ΄ οίκον υπηρεσίες φροντίδας για τα συγγενικά τους πρόσωπα, από τις Δομές. Η διάθεση των θέσεων στους ωφελούμενους/ες θα γίνεται μέσω «εντολών τοποθέτησης» από την E.E.T.A.A. Α.Ε..
Σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη κάλυψης κενών θέσεων κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου υλοποίησης (η οποία εκτείνεται έως την 31.12.2011) αυτές θα καλύπτονται από τον πίνακα επιλαχουσών, η διάρκεια ισχύος του οποίου λήγει την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.