!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ - ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ 10/03/11

 


ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/03/11 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΕΝΩ Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΘΕΩΡΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΜΑΤ. 
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΡΩΞΕ ΒΙΑΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ!
ΑΦΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.... ΣΥΝΕΧΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ... ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.
ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:
"Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ"
ΚΑΙ ΕΠΙΔΩΣΑΝΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ως Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων θεωρούμε υποχρέωση μας να συμπαρασταθούμε στα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων Δικαστών.
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, εμείς οι συμβασιούχοι ημιάνεργοι και όμηροι των κυβερνήσεων κάθε προέλευσης και χρώματος, των 500 και 700 ευρω, γνωρίζουμε καλά πως θα κριθούμε σωστά, μόνο από δικαστές οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι.
Ο οικονομικός, ασφαλιστικός και θεσμικός, ουσιαστικά υποβιβασμός του Έλληνα δικαστή, τον καθιστά ευάλωτο σε πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας. Όποτε αυτές οι πιέσεις βρήκαν εύφορο έδαφος, η δικαιοσύνη ως θεσμός, πληγώθηκε και εκτέθηκε. Εμείς οι συμβασιούχοι αυτό το γνωρίζουμε καλά...
Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματα και τους αγώνες των Ελλήνων δικαστών, ακριβώς διότι η ανεξαρτησία τους μας αφορά άμεσα.
Δικαιούμαστε να αναρωτηθούμε τι επιφυλλάσει η κυβέρνηση στον Έλληνα εργαζόμενο, όταν επιλέγει να συμπεριφερθεί στους Έλληνες δικαστές με τόσο μειωτικό και προσβλητικό τρόπο.
Κυρίες και κύριοι δικαστές, στο καθεστώς της οικονομικής πολιτικής και πολιτειακής κρίσης, στο οποίο έχουμε πλέον εισέλθει, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε κεκτημένα και να τα επεκτείνουμε, είναι ο συστηματικός αγώνας και η συνέχισή του, έως την τελική δικαίωση.

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ 
ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.