!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Συνθήματα κατά της κυβέρνησης στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου
Μπορεί να μην εκσφενδονίστηκαν … γιαούρτια, αλλά η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη και οι κυβερνητικοί βουλευτές, αποδοκιμάστηκαν από ομάδες διαδηλωτών, που συγκεντρώθηκαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, κατά την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το πρωί της Παρασκευής στην οδό Μεραρχίας των Σερρών.  
Υψώνοντας πανό διαμαρτυρίας, εργαζόμενες στις κοινωνικές δομές του νομού Σερρών, υποδέχτηκαν την υπουργό Λούκα Κατσέλη, φωνάζοντας ταυτόχρονα συνθήματα κατά της πρόθεσης της κυβέρνησης να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από τις συγκεκριμένες δράσεις, στις οποίες εργάζονται τα τελευταία χρόνια. 
Την ώρα που ξεκίνησε η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων, ομάδα του ΚΚΕ ύψωσε πανό και φώναξε συνθήματα κατά της ελληνικής συμμετοχής στην επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, κατά του καθεστώτος Καντάφι.
Συνθήματα κατά της κυβέρνησης, φώναξε και ομάδα που κινείται στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, μεταξύ αυτών και  : "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.