!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Άρση της αδικίας ???????????????

Άρση της αδικίας και έμπρακτη αποκατάσταση των εποχικών πυροσβεστών

( απόσπασμα από ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής)
Την ικανοποίησή του για την τήρηση της προεκλογικής δέσμευσης της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού για την αποκατάσταση των εποχικών πυροσβεστών εξέφρασε με ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής του Νομού μας Μιχάλης Κατρίνης.
«Σε μια χρονική στιγμή που οι πόροι είναι περιορισμένοι, που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν προσλήψεις, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός υλοποιεί την προεκλογική μας υπόσχεση και δείχνει ότι «κρατάμε το λόγο μας» απέναντι σε αυτούς του ανθρώπους που μάχονται καθημερινά για την προστασία μας, όπως πράττουν τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας.» τόνισε ο κ.Κατρίνης.
«Και βεβαίως» συνέχισε ο κ.Κατρίνης  «δεν κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να αναγνωρίσουμε αυτήν την ανεκτίμητη προσφορά και αξία αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι  δε χάνουν τη ζωή τους,  αλλά δίνουν τη ζωή τους για να σώσουν τους συνανθρώπους μας. Και αυτή η ανεκτίμητη διάθεση προσφοράς, αγάπης και θυσίας για τον συνάνθρωπο δεν μπορεί να αποτιμηθεί μόνο με τίτλους γραμματικών γνώσεων αλλά βάσει όλης της φιλοσοφίας των αρχών  και της σταθερής προσήλωσης στο καθήκον. Όλα τα προηγούμενα τα αναγνωρίζει,  με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, εμπράκτως η ηγεσία του Υπουργείου, αποκαθιστώντας  αυτήν την  ευαίσθητη κατηγορία δημόσιων λειτουργών. Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι σε δύσκολες στιγμές φροντίζουν για εμάς θυσιάζοντας τους εαυτούς τους.»
Και σε αυτό το σημείο- συνεχίζει ο κ. Κατρίνης- «θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα και για τις κατηγορίες αυτές των εποχικών πυροσβεστών, οι οποίοι- λόγω της μεταβατικότητας της διάταξης ή λόγω έλλειψης κάποιων τίτλων σπουδών- να μην εξαιρεθούν της διάταξης αυτής για να μην θεωρηθεί ότι η πολιτεία δεν αναγνωρίζει αυτήν την ανεκτίμητη προσφορά τους.»
Είναι αναγκαίο επίσης να σχολιασθεί ότι παρά την κινδυνολογία από πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα τη Ν.Δ ,ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα απολύσει τους αγροφύλακες , η Κυβέρνηση συνολικά και εμπράκτως φροντίζει για την καλύτερη και ορθολογικότερη αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού της χώρας, όπως συνολικά πράττει με όλους τους δημόσιους λειτουργούς σε μία γενναία και ευρύτερη αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα.
Ολοκληρώνοντας ο κ. Κατρίνης σημείωσε ότι συνολικά το νομοσχέδιο θέτει τις βάσεις για ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, για την εμπέδωση του αισθήματος δημόσιας ασφάλειας , νομοσχέδιο το οποίο συζητήθηκε χωρίς διάθεση επιβολής αλλά με συναινετική διάθεση, με διαβούλευση και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας και τις απαιτήσεις των καιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.