!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ..........

Πρέπει να μάθει όλη η Ελλάδα οτι αυτές οι δομές που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα, εξυπηρετούν 120.000 ηλικιωμένους, εξυπηρετούν Α.Μ.Ε.Α και γενικότερα άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Πρέπει να μάθει όλη η Ελλάδα ή καλύτερα οι αξιότιμοι πολιτικοί που μας κυβερνούν και παίρνουν αποφάσεις για εμας χωρίς εμάς, οτι η φτώχια και η δυστυχία περισσεύουν στην πολύπαθη αγαπημένη μας χώρα. Πρέπει να μάθουν όλοι έλληνες οτι η “καραμέλα” της άσκησης της κοινωνικής πολιτικής είναι ΜΕΓΑΣ ΜΥΘΟΣ, όπως ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ είναι και το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο της πολιτείας.
Πρέπει να μάθει όλη η Ελλάδα οτι οι 4.500 εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές που θέλουν να αφανήσουν οι ασκούντες την εξουσία, καταθέτουν κάθε μέρα την ψυχή τους και κάτω από αντίξοες συνθήκες (βλέπε π.χ. απλήρωτοι επι μήνες) δίνουν κουράγιο, βοηθούν, στηρίζουν τους ανθρώπους ενός κατώτερου Θεού που δημιούργησαν όλοι οι καρεκλοκένταυροι και διψασμένοι για εξουσία. Πρέπει να μάθει όλη η Ελλάδα οτι τόσο οι 120.000 ηλικιωμένοι και οι 4.500 εργαζόμενοι, είναι στον “αέρα”, κινδυνεύουν άμεσα να μην υπάρχουν γιατί το Υπουργείο Απασχόλησης δια της κ. Κατσέλη.  προωθεί εγκληματικά μέτρα ανταποδοτικού χαρακτήρα για (επι πληρωμή πλέον)παροχή κοινωνικών υπηρεσιών. Έλεος!!!
Κύριοι της εξουσίας έχετε άραγε έστω και την παραμικρή ιδέα για την πραγματικότητα που ζουν οι έλληνες και απόλυτα υπεύθυνοι είστε ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ? Γνωρίζεται οτι ένα γεύμα δικό σας αντιστοιχεί με έναν μήνα ζωής γεμάτης στερήσεις του κάθε συνταξιούχου και όχι μόνο? Έχετε κάνει ποτέ απλήρωτοι 10 -20 μήνες εσείς αξιότιμοι κύριοι της εξουσίας?
Τέλος πρέπει να γνωρίζετε όλοι εσείς αξιότιμοι κύριοι της εξουσίας οτι θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσετε στην ελληνική κοινωνία. Τότε όμως, εκείνη την ώρα, θα μας θυμίζετε τα ποντίκια και πάσης φύσεως τρωκτικά που θα τρέχουν έντρομα να κρυφτούν στις τρύπες τους. Γιατί μη ξεχνάτε ποτέ αξιότιμοι κύριοι της εξουσίας, ότι τη δύναμη την έχει μόνο ο λαός, όχι εσείς. Εσείς έρχεστε και παρέρχεστε και όσα ευρουλάκια και αν μαζέψετε, ροκανίσετε, την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια, τον σεβασμό, δεν μπορείτε να τα αγοράσετε. Αυτά δεν πωλούντε και δεν ξεπουλιούνται.
Οι εργαζόμενοι αυτών των κοινωνικών δομών είναι το κοινωνικό πρόσωπο της πολιτείς και έτσι θα παραμείνουν είτε σας αρέσει είτε όχι. Έτσι θα παραμείνουν γιατί έτσι θέλει η ελληνική κοινωνία.

σχόλιο αναγνώστριας στο wikipolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.