!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΒΣΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 09-03- 2011
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                             
"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΗΠΕΙΡΟΥ


ΠΡΟΣ
ΤΑ ΜΜΕ ΗΠΕΙΡΟΥ.
ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΗΝ κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΑΣΤΑ,
ΤΟΝ κ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Απίστευτες, αλλά και πρωτόγνωρες είναι οι καταστάσεις που εξελίσσονται στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Ειδικότερα, ο κόμπος, όχι μόνο έφτασε στο χτένι, αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο. Η κοροϊδία, προς τούς τους εργαζόμενους , δεν πάει άλλο!
Φτάσαμε στα όρια του εξευτελισμού, καθώς οι «υπεύθυνοι» και οι «αρμόδιοι», τόσο τον Δημοτικών Αρχών της περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας του περιφερειακού ταμείου και των υπουργείων , όλο αυτό το διάστημα μας κοροϊδεύει , δεν μας πληρώνουν, και φυσικά με τον... ζεμανφουτισμό τους, οδηγούν τις οικογένειές μας σε δύσκολα μονοπάτια, αφού δεν παίρνουμε τους μισθούς μας για να ανταποκριθούμε στις κοινωνικές αλλά και τις οικογενειακές μας υποχρεώσεις!
Όση υπομονή, κι αν είχαμε εξαντλήθηκε!
Η κοροϊδία, και ο συνεχής εμπαιγμός, ότι οσονούπω θα πάρουμε τα χρήματά μας , μας έφεραν στα όρια του εξευτελισμού, και όπως αναφέρουμε «παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, εδώ και τόσο καιρό να ευαισθητοποιήσουμε τους αρμόδιους, η μόνη απάντηση που παίρναμε είναι να κάνουμε υπομονή! Δυστυχώς όμως με υπομονή δεν συντηρούμε τις οικογένειές μας, αλλά ούτε και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις».
Μπροστά σ΄ αυτά τα αδιέξοδα που μας οδήγησαν όλοι εκείνοι, οι οποίοι, σημειωτέον, στο ίδιο χρονικό διάστημα  «καλοπερνούσαν», και όλως περιέργως σ΄αυτούς δεν τους οφείλονται δεδουλευμένα.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η οικογενειακή μας κατάσταση έχει φτάσει στον εξευτελισμό της φτώχειας και παρά τις όλες μας προσπάθειες εδώ και τόσο καιρό να σας ευαισθητοποιήσουμε, η μόνη απάντηση που πήραμε ήταν να κάνουμε υπομονή! Ιεραρχικά πηγαίνοντας σας ενημερώσαμε έναν - έναν και μας δώσατε όλη την ίδια απάντηση! Δυστυχώς όμως με υπομονή δεν συντηρούμε τις οικογένειές μας, αλλά ούτε και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις.Δουλεύουμε καθημερινά αξιοπρεπώς σε μια δουλειά στην οποία προσληφθήκαμε με αξιοκρατικά μέσα, χωρίς να εισπράττουμε όμως το νόμιμο μισθό μας.Τα ποσά αυτά είναι άκρως απαραίτητα για την κάλυψη βασικών και βιοτικών μας αναγκών, μη βρίσκοντας όμως λύση στο πρόβλημα μας και χωρίς να θέλουμε να εκβιάζουμε καταστάσεις, σας δηλώνουμε ότι σε σύντομο χρονικά διάστημα, θα προβούμε σε καταλήψεις τον δημαρχείων και της περιφέρειας και μέσω της δικαστικής οδού σε δέσμευση λογαριασμών των δήμων και τις περιφέρειας σύμφωνα με το νομοσχέδιο Καλλικράτης, μέχρι πλήρους αποπληρωμής ΟΛΩΝ των οφειλομένων.Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας .
                                                                            
ΤΟ Δ.Σ

                                                        « Βοήθεια στο σπίτι Ηπείρου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.