!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Πυροσβεστική : το νομο "σχέδιο" της ντροπής



ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΉΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΊ ΣΤΙΣ 10-03-2011..

3. Ως Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης προσλαμβάνονται εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας τους και κατέχουν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 25 του π.δ 50/2001 (ΦΕΚ 39 Α): α) εποχικοί πυροσβέστες που είχαν την ιδιότητα αυτή κατά τις αντιπυρικές περιόδους 2008 έως και 2010 και β) εποχικοί πυροσβέστες που είχαν την ιδιότητα αυτή σε μία από τις αντιπυρικές περιόδους 2008 έως και 2010 και επιπλέον την ίδια ιδιότητα σε πέντε αντιπυρικές περιόδους κατά τα έτη 2000 έως και 2007. Το ανώτατο όριο ηλικίας των ανωτέρω εποχικών πυροσβεστών αυξάνεται μέχρι και το 54ο έτος, εφόσον για κάθε επιπλέον έτος ηλικίας έχουν εργασθεί σε μία αντιπυρική περίοδο, πέραν των προαναφερομένων. Η πρόσληψη αυτών γίνεται με σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια), ενώ δεν απαιτείται όριο αναστήματος, ούτε η υποβολή τους σε αθλητικές δοκιμασίες. Για τη διαπίστωση δε της σωματικής ικανότητας και ψυχικής υγείας τους εφαρμόζονται οι διατάξεις που ισχύουν για το μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό.

ΆΝΕΡΓΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ..ΣΤΡΑΒΟΊ , ΚΟΥΤΣΟΊ ΚΑΙ 54 ΧΡΟΝΏΝ ΌΛΟΙ ΜΈΣΑ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΤΟΥΣ ''ΠΑΙΔΙΆ'' ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΡΊΞΕΙ ΤΗ ΨΉΦΟ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΆΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΨΆΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΣΑΣ ΚΟΡΝΊΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΜΈΝΕΤΕ ΑΠ'ΈΞΩ .....!!!!!!!..ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ..!!!ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ ΤΏΡΑ!!!! ....ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΎΡΓΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΤΊΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΈΛΙΑ, ΤΟΝ ΚΟΡΜΌ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΎ ΣΏΜΑΤΟΣ
ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΉ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΣΕ 5 ΧΡΌΝΙΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉ ΘΑ ΈΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΊ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΊ ΝΈΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΊΑ ΚΌΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΌΓΜΑ 5 ΠΡΟΣ 1 ΚΑΙ Η ΜΈΣΗ ΗΛΙΚΊΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 48 ΧΡΟΝΏΝ!!!!.....ΚΟΥΜΠΟΎΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ...ΌΣΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΊΤΕ ΚΑΙ ΨΆΞΤΕ ΤΟ .....ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ.

Αναγνώστης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.