!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Κρατικοί οι υπάλληλοι των ΟΤΑ

grafeiai
Σε κρατικούς υπαλλήλους θα μετατραπούν οι υπάλληλοι των ΟΤΑ με το ενιαίο μισθολόγιο που ετοιμάζει το ΥΠ ΕΣ σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε σήμερα ο Υπουργός κ Γιάννης Ραγκούσης στους δημοσιογράφους. Όπως επισήμανε ο υπουργός, το ενιαίο μισθολόγια θα εφαρμοστεί και στα ειδικά μισθολόγια όπως αυτά των σωμάτων ασφαλείας, των δικαστών, των γιατρών αλλά και των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Το ενιαίο μισθολόγιο σταματάει και κάθε ειδικό επίδομα.
Το ενιαίο όμως μισθολόγιο συνδυάζεται και με τις μετατάξεις που παραμένουν πάντα ανοιχτές και υποχρεωτικές. Έτσι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα μπορούν να μετατεταγούν από και προς τους δήμους όπου διαπιστωθεί ανάγκη.
Ο Υπουργός ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα περιοχών οι οποίες ενώ παρουσιάζουν πλεονάζον προσωπικό ΠΕ στους δήμους, την ίδια στιγμή κρατικές υπηρεσίες όπως το ΙΚΑ παρουσιάζουν μεγάλες ελλείψεις. Με το ενιαίο μισθολόγιο θα μπορούν να γίνουν αυτόματα οι μετατάξεις.
Σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που έφερε ο Καλλικράτης σε πολλές διευθύνσεις παρουσιάζεται πλεονάζον προσωπικό κυρίως σε επίπεδο Π.Ε. το οποίο αφορά το 50% του προσωπικού.
Ο κ. Ραγκούσης δεν έδειξε ικανοποιημένος χωρίς όμως να τα δηλώσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα στοιχεία που είχε ζητήσει από τους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για την διαθεσιμότητα του προσωπικού σε κάθε υπηρεσία και διεύθυνση. Αναμένει ακόμη τα στοιχεία είπε. Από τα στοιχεία όμως αυτά θα εξαρτηθεί και η ένταση με την οποία θα μπει το θέμα των μετατάξεων στον διάλογο με την ΑΔΕΔΥ.

Πηγή: ΟΤΑ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.