!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΠΟΎ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΣΣ ΟΕΟΟ ;;;;

25.02.11
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


-Συγχώνευση Νομικών Προσώπων
Εκδόθηκε η διευκρινιστική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για τις συγχωνεύσεις ΝΠΔΔ και Κοινωφελών επιχειρήσεων σε σχέση με τις δομές των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.
ΥΠ.ΕΣ.Α&Η.Δ. εγκ.24 / οικ.9104 / 24.02.2011.


Με την εγκ. 24/οικ.9104/24.02.2011 του ΥΠ.ΕΣ.Α.&Η.Δ. διασαφηνίζεται η δυνατότητα άσκησης διακριτών δράσεων του ίδιου τομέα αρμοδιοτήτων από το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου για δραστηριότητες στις οποίες απαιτείται άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, όπως είναι π.χ. οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ, και τα ΚΗΦΗ.


Στην εγκύκλιο δεν γίνεται καμία αναφορά για τα προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι".


Συνεπώς η εγκ. 24/οικ.9104/24.02.2011 του ΥΠ.ΕΣ.Α.&Η.Δ. το πιθανότερο είναι να μην έχει εφαρμογή για τα προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι" και τις Μονάδες Κοινωνικής Μέριμνας, διότι για τη λειτουργία των δομών αυτών δεν απαιτείται άδεια λειτουργίας από κάποια αρχή.


Τα προγράμματα αυτά σύμφωνα με την εγκύκλιο 9/2011, μπορούν να μεταφερθούν στο Δήμο ή στα ΝΠΔΔ, με την επιφύλαξη που έχουμε εκφράσει σχετικά με το γεγονός ότι δεν υπάρχει σχετική Νομοθετικη Πρόβλεψη.

από Δήμος ΝΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.