!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.

Συγκλονίζει το μήνυμα αναγνώστριας του enikos.gr, η οποία καταγγέλλει ότι βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο γιατί έχουν κόψει το επίδομα της μητέρας της. Όπως τονίζει, παρότι πέρασε από τον προέλεγχο του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, δεν την έχουν ειδοποιήσει εδώ και μήνες προκειμένου να περάσει από την αρμόδια επιτροπή.


Διαβάστε την καταγγελία της αναγνώστριας του enikos.gr

"Η μητέρα μου 79 ετών, συνταξιούχος χηρείας Ταμείο Σύνταξης και Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ), λάμβανε μέχρι πριν 1 μήνα το επίδομα συμπαράστασης έτερου προσώπου, καθώς είναι υδροκέφαλη με παροχέτευση, λευκοεγκεφαλοπάθεια (ισχυαιμικό εγκεφαλικό λόγω κολπικής μαρμαριγής),μηνυγγίωμα αριστερού μετοπιαίου λοβού,πλήρη αδυναμία ορθόστασης (τους τελευταίους 2 μήνες δεν βλέπει μάλλον λόγω του μηνυγγιώματος, δεν έχουμε ακόμη γνωμάτευση για την απώλεια όρασης).
Πέρασε από τον προέλεγχο του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) Έδεσσας στις 22 Φεβρουαρίου 2012. Eπτά μήνες μετά δεν μας έχουν ειδοποιήσει,προκειμένου να περάσει επιτροπή, με αποτέλεσμα να κοπεί από το ΤΣΕΑΠΓΣΟ το επίδομα.
Αδυνατούμε να αγοράσουμε πάνες ακράτειας, υποσέντονα, λοιπά αναλώσιμα, φάρμακα. Μένουμε στο Νομό Πέλλας με χειμώνα 7 μήνες, το δε κόστος για αγορά πετρελαίου θέρμανσης πέρυσι ανήλθε στα 3.700 ευρώ. Αδυνατώ να κάνω μετατροπή σε άλλη μορφή θέρμανσης,θεωρώ απαγορευτικό το να αγοράσω πετρέλαιο φέτος. Δεν βρίσκω λύση!
Εργαζόμουν μακριά ως αναπληρώτρια θεολόγος, αλλά δεν μπορώ να ξαναφύγω γιατί η μητέρα μου είναι πλέον τελείως κατάκοιτη.Συνοικούμε με τον άνεργο αδερφό μου και την φροντίζουμε μερόνυχτα. Σε ερώτησή μου στο ΚΕΠΑ Έδεσσας μου είπαν ότι δεν υπάρχουν νευρολόγοι. Δηλαδή  θεσμοθέτησαν τα ΚΕΠΑ χωρίς να τα στελεχώσουν με νευρολόγους,τη στιγμή που τα εγκεφαλικά είναι η πλέον συχνή πάθηση; Φταίει η κατάκοιτη μητέρα μου που δεν πέρασε επιτροπή; πώς της έκοψαν από το ΤΣΕΑΠΓΣΟ το επίδομα χωρίς απόφαση;

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.