!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΕΔΕ: Την Πέμπτη η απόφαση για το μέλλον των κινητοποιήσεων



Την Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, μετά τις συναντήσεις που θα έχει στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδριάζει για να εκτιμήσει τα αποτελέσματα και  για να αποφασίσει για τις περαιτέρω δράσεις και πρωτοβουλίες των δημάρχων.
Υπενθυμίζεται, πως με βάση την απόφαση του Έκτακτου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, οι δήμαρχοι κλείνουν τα δημαρχεία στις 12 και 13 Σεμπτεμβρίου. Παράλληλα:
  • Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ. θα γίνει πανελλαδική συγκέντρωση στη Πλατεία Κλαυθμώνος, πορεία και συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών.
  • Θα προηγηθεί, στις 10 το πρωί, συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, προκειμένου να συζητηθεί ο χρόνος απόδοσης των 35 εκατ. ευρώ από τα ΠΟΕ, αλλά και άλλα θέματα άμεσης προτεραιότητας.
  • Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. θα γίνει συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τις Επιτροπές Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών και με το Προεδρείο της Βουλής, στη διάρκεια των οποίων οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης θα τους ενημερώσουν για την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας.

      

    Πηγή: aftodioikisi.gr




     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.