!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πριν από λίγο στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας



dimoss2Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης πριν από λίγο στην ομιλία του προς τους εργαζομένους του δήμου Αλεξάνδρειας. Ο Φ. Δημητριάδης που κάλεσε εκτάκτως σήμερα στο δημαρχείο όλους τους εργαζόμενους του δήμου και τους ανέπτυξε την οικονομική κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος. Οι πληροφορίες που ανέφεραν ορισμένες πηγές μας πως θα...
μιλήσει για παύση των πληρωμών, ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν ωστόσο δεν σημαίνει πως απέχει πολύ μακριά από την πραγματικότητα. "Αν το καράβι βυθιστεί, την μεγαλύτερη ζημιά θα την πάθουν οι εργαζόμενοι" ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Οι οικονομικές δυσκολίες που έχει ο δήμος κυριάρχησαν στο έκτακτο κάλεσμα το οποίο ξεκίνησε με ένταση καθώς η αντιπολίτευση ζήτησε τον λόγο κάτι που από τον δήμαρχο δεν επιτράπη τελικώς με τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να διαμαρτύρονται έντονα. 
dimossΟ Φώτης Δημητριάδης ανέπτυξε λεπτομερώς τα έξοδα σε μηνιαία βάση που έχει ο δήμος και από την περικοπή των επιχορηγήσεων των δήμων πανελλαδικά, ανέφερε πως σε μισθοδοσίες, συντηρήσεις μηχανημάτων και αναλώσιμων υλικών ο δήμος Αλεξάνδρειας υπολείπεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Ζήτησε να υπάρχει περικοπή στα έξοδα όσο είναι δυνατόν καθώς και μεγάλη προσοχή στους χειριστές των μηχανημάτων για να αποφεύγονται τα έξοδα επισκευής και συντήρησης. Τα έξοδα των υπερωριών θα περικοπούν. 
Αίσθηση προκάλεσε η διαφωνία του Αριστείδη Ματσούκα με τον δήμαρχο. Σε αναφορά του Φώτη Δημητριάδη πως τα γήπεδα των ερασιτεχνικών σωματείων θα πρέπει να γίνεται σπατάλη με τα φώτα που καίνε σε γήπεδα χωρίς να υπάρχει κανένας αθλητής, μάλιστα ο δήμαρχος ανέφερε πως αν οι πρόεδροι των σωματείων θέλουν να υπάρχουν φώτα στα γήπεδα διαρκώς ας τα χρεωθούν οι πρόεδροι των συλλόγων. Ο Αριστείδης Ματσούκας διαφώνησε με τον δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά πως το οικονομικό πρόβλημα του δήμου δεν θα λυθεί από αυτό. 
dimoss1Στη συνέχεια δημιουργήθηκε και πάλι ένταση με τον Γιάννη Απατσίδη να προτείνει στον δήμαρχο να παραιτηθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αμοιβής τους με τον Φ. Δημητριάδη να μην επιτρέπει να συνεχιστεί η κουβέντα για αποφυγή των εντυπώσεων όπως ανέφερε. 



πηγή Αλεξάνδρεια - Γιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.