!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων τις ημέρες του 48ωρου λουκέτου απέστειλε προς τους δημάρχους η ΚΕΔΕ

Δήμοι/48ωρο λουκέτο: Μόνο λειτουργία ευαίσθητων δομών και ενημέρωση πολιτών

Οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων τις ημέρες του 48ωρου λουκέτου απέστειλε προς τους δημάρχους η ΚΕΔΕ. Όπως ενημερώνει, κρίνεται σκόπιμο να λειτουργήσουν για τους πολίτες μόνον οι «ευαίσθητες υπηρεσίες», όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι, ανεξαρτήτως πόστου, θα προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους, χωρίς όμως να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, ενώ οι δήμοι θα πρέπει να φροντίσουν να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για έκτακτες ανάγκες.
Αναφορικά με το ρόλο των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων, η ΚΕΔΕ ζητεί να βρίσκονται αιρετοί στις εισόδους των δημοτικών υπηρεσιών, προκειμένου να ενημερώνουν τους πολίτες για το λόγο του 48ωρου λουκέτου, μοιράζοντας το ενημερωτικό φυλλάδιο που έχει αποσταλεί.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.