!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Βοήθεια στο σπίτι»: Στον... αέρα η συνέχισή του!



ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ







Χωρίς να έχουν λάβει ούτε ευρώ και με τον κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους, παραμένουν εδώ και εννέα μήνες οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που παρά τις συνεχείς οχλήσεις στο αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί ούτε η απόφαση έγκρισης για την πληρωμή τους αλλά ούτε και η απόφαση για τη συνέχιση των συμβάσεών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» η μοναδική απόφαση που αυτή τη στιγμή έχουν στα χέρια τους οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Πύργου, είναι αυτή που ξεκαθαρίζει το χρονικό διάστημα που έχει δοθεί η παράταση για τη συνέχισή τους. Ειδικότερα όπως αποκαλύπτει η Διονυσία Παπαγιαννακοπούλου, εργαζόμενη του «Βοήθεια στο Σπίτι» στο δήμο Πύργου, το πρόγραμμα, θα είναι σε ισχύ μέχρι και το τέλος του 2012 (Δεκέμβριος) καθώς η απόφαση προβλέπει την τρίμηνη συνέχισή του παρά το γεγονός πως είχε δοθεί από το υπουργείο Εσωτερικών παράταση έξι μηνών για τη λειτουργία του προγράμματος.
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.