!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Προσωρινό λουκέτο στους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας αύριο και την Πέμπτη


Αναστέλλουν την λειτουργία τους την Τετάρτη και την Πέμπτη οι δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας σε εφαρμογή της απόφασης του πρόσφατου έκτακτου συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίστηκε ότι από την κινητοποίηση θα εξαιρεθούν για κοινωνικούς λόγους τα προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι» και....
οι εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τα ΑΜΕΑ. Η ΠΕΔ θα καταγγείλει όσους Δήμους λειτουργήσουν κανονικά, παρά την απόφαση του κορυφαίου οργάνου της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που είναι το Συνέδριο.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, διαφοροποιήθηκε στην τοποθέτηση του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσει ο δήμος. Όπως είπε, την περίοδο της ΔΕΘ είναι δύσκολο να μη γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασε και σε ό,τι αφορά τη μη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το Πρωτόκολλο Ισότιμης Συνεργασίας ανάμεσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ελλάδας και της Γερμανίας (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βάδης- Βυρτεμβέργης) που διαμορφώθηκε κατά τη διμερή συνάντηση της Παρασκευής. 
 
Πηγή: ksipniste.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.