!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης στο πλευρό των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές

Ψήφισμα συμπαράστασης των Εργατικών Κέντρων Κρήτης:

"Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης συμπαραστέκονται και στηρίζουν των δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Κοινωνική Φροντίδα ευπαθών ομάδων βοήθεια στο σπίτι, ΚΗΦΗ, των εργαζομένων σε παιδικούς σταθμούς & βρεφικούς σταθμούς των ΟΤΑ, τους εργαζομένους στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, τους εργαζομένους στα προγράμματα κοινωνικής μεριμνάς, στις 30 & 31 Μαΐου 2013.

Η φτώχεια καλπάζει, η ανεργία το ίδιο, οι νεόπτωχοι πληθαίνουν, οι αυτοκτονίες συνεχώς αυξάνονται . Το βλέπουμε και το ζούμε κάθε μέρα.

Η ελληνική κοινωνία είναι σε ελεύθερη πτώση, και δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα τίποτα για να τη συγκρατήσει. Τόσα χρόνια δε φροντίσαμε ως κράτος να εξασφαλίσουμε ένα στοιχειώδες κοινωνικό δίχτυ που θα λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας για τους συμπολίτες μας, για τις ευάλωτες ομάδες.

Το μόνο που υπάρχει είναι τα κοινωνικά προγράμματα που υλοποιούνται μέσα από τους Δήμους όπως το ΒΣΣ, τα ΚΗΦΗ, τα ΚΔΑΠ κ.λπ. τα οποία όμως παραπαίουν λόγω έλλειψης κεντρικής στρατηγικής, σε ένα πλαίσιο που θα εξασφαλίζει μόνιμα την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους, ώστε οι Δήμοι να μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά και συνάμα ποιοτικά στις τοπικές ανάγκες που υπάρχουν και συνεχώς προκύπτουν.

«Τα προγράμματα» , που χιλιάδες οικογένειες ωφελούνται απ’ αυτά προσφέρουν ασφάλεια, θαλπωρή ,δυστυχώς βρίσκονται για πολλοστή φορά μετέωρα."
 
 flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.